Svečanost završetka obuke vođa i prijem ratnih zapovjednika u Kninu

Slika https://www.morh.hr/wp-content/uploads/2020/07/oluja-at-2020-plakat-1024x722.jpg

Svečanim završetkom obuke za razvoj vođa i prijemom ratnih zapovjednika iz Domovinskog rata započet će obilježavanje 25. obljetnice VRO Oluja

Svečanim završetkom obuke 2. naraštaja za razvoj vođa “Marko Babić” i prijemom ratnih zapovjednika iz Domovinskog rata, u utorak, 4. kolovoza 2020. godine u Kninu, započet će obilježavanje Dana pobjede i domovinske zahvalnosti i Dana hrvatskih branitelja te 25. obljetnice vojno-redarstvene operacije Oluja.

Svečanost završetka obuke 2. naraštaja za razvoj vođa “Marko Babić” održat će se u utorak, 4. kolovoza na Kninskoj tvrđavi, s početkom u 18,00 sati. Akreditirani predstavnici medija na ulaz u Kninsku tvrđavu trebaju doći najkasnije do 17,30 sati ili na Autobusni kolodvor u Kninu, Don Mihovila Pavlinovića 7, najkasnije do 17,15 sati odakle će biti organiziran prijevoz.

Prijem ratnih zapovjednika iz Domovinskog rata održat će se u utorak, 4. kolovoza na Kninskoj tvrđavi s početkom u 20,00 sati. Akreditirani predstavnici medija trebaju doći na plato ispred Kninske tvrđave najkasnije do 19,15 sati ili na Autobusni kolodvor u Kninu, Don Mihovila Pavlinovića 7, najkasnije do 19,00 sati odakle će biti organiziran prijevoz.

Objava Svečanost završetka obuke vođa i prijem ratnih zapovjednika u Kninu pojavila se prvi puta na MORH.



Najave