Svečanost završetka obuke pilota na helikopterima OH-58D Kiowa Warrior

Slika https://www.morh.hr/wp-content/uploads/2019/07/morh-1024x607.jpg

U vojarni „Pukovnik Mirko Vukušić“ u Zemuniku održat će se svečanost povodom završetka obuke pilota na helikopterima OH-58D Kiowa Warrior

U 93. zrakoplovnoj bazi Hrvatskog ratnog zrakoplovstva u vojarni „Pukovnik Mirko Vukušić“ u Zemuniku u ponedjeljak, 16. rujna 2019. godine, s početkom u 11.00 sati održat će se svečanost povodom završetka obuke pilota na helikopterima OH-58D Kiowa Warrior.

Tom prigodom, pilotima će biti uručeni pilotski rupci, a u programu će sudjelovati i Počasna satnija Kravat pukovnije.

Predviđena je nazočnost potpredsjednika Vlade i ministra obrane Damira Krstičevića te župana Zadarske županije Božidara Longina i gradonačelnika Grada Zadra Branka Dukića.

Pozivamo predstavnike medija zainteresirane za praćenje navedenog događaja da dođu na ulaz vojarne “Pukovnik Mirko Vukušić” u Zemunik u ponedjeljak, 16. rujna 2019. najkasnije do 10,30 sati te da svoj dolazak najave na infor@morh.hr do nedjelje, 15. rujna 2019. do 18,00 sati.

Prijava treba sadržavati ime i prezime, naziv medija, e-mail adresu, status (novinar, snimatelj, fotograf), broj osobne ili novinarske iskaznice te broj mobitela.

Objava Svečanost završetka obuke pilota na helikopterima OH-58D Kiowa Warrior pojavila se prvi puta na MORH.



Najave