Svečano obilježavanje 30. obljetnice ustrojavanja 2. gbr Gromovi i 2. mb Gromovi

Slika https://www.morh.hr/wp-content/uploads/2020/05/oznaka-gromovi_hv-1024x683.jpg
Oznaka 2. gardijska brigada - Gromovi

Svečanosti će nazočiti ministar obrane Mario Banožić i načelnik Glavnog stožera Oružanih snaga Republike Hrvatske admiral Robert Hranj

U vojarni “Pukovnik Predrag Matanović” u Petrinji će se u petak, 14. svibnja 2021. godine održati svečanost povodom obilježavanja 30. obljetnice ustrojavanja 2. gardijske brigade Gromovi i 2. mehanizirane bojne Gromovi.

Svečanosti će nazočiti ministar obrane Mario Banožić i načelnik Glavnog stožera Oružanih snaga Republike Hrvatske admiral Robert Hranj.

Svečani program započinje u 9.30 sati kod Spomenika poginulim pripadnicima 2. gbr Gromovi u Ulici pukovnika Predraga Matanovića, nakon čega će se središnja svečanost i dodjela beretki pripadnicima 2. mb Gromovi održati u vojarni “Pukovnik Predrag Matanović”, s početkom u 10 sati.

Pozivamo predstavnike medija zainteresirane za navedeni događaj da dođu u petak, 14. svibnja na glavni ulaz u vojarnu “Pukovnik Predrag Matanović” u Petrinji, najkasnije do 8.30 sati. Organiziranim prijevozom snimateljima i fotografima iz vojarne će se omogućiti odlazak do Spomenika poginulim pripadnicima 2. gbr Gromovi i povratak u vojarnu na daljnje medijsko praćenje svečanosti. Parking za vozila medijskih predstavnika akreditiranih za praćenje događaja bit će osiguran u vojarni.

Molimo predstavnike medija da svoj dolazak najave na e-mail: infor@morh.hr, najkasnije do četvrtka, 13. svibnja 2021. do 19 sati.

Prijava treba sadržavati ime i prezime, naziv medija, status (novinar, fotograf ili snimatelj), broj osobne ili novinarske iskaznice te broj mobitela.

Objava Svečano obilježavanje 30. obljetnice ustrojavanja 2. gbr Gromovi i 2. mb Gromovi pojavila se prvi puta na MORH.



Najave