Sporazumi o suradnji na području obrazovanja, znanosti i istraživanja

Slika https://www.morh.hr/wp-content/uploads/2017/12/default-570x300-morh.jpg
Ministarstvo obrane Republike Hrvatske | MORH
Potpisivanje sporazuma o suradnji Ministarstva obrane RH s obrazovnim, znanstvenim i istraživačkim institucijama u Republici Hrvatskoj održat će se u srijedu, 29. studenoga 2017., s početkom u 11 sati na Hrvatskom vojnom učilištu "Dr. Franjo Tuđman".
U ime potpredsjednika Vlade i ministra obrane RH Damira Krstičevića sporazume će potpisati zapovjednik Hrvatskog vojnog učilišta „Dr. Franjo Tuđman“ general-pukovnik Slavko Barić.

Sporazumima se definiraju načela i područja dugoročne suradnje na zajedničkim projektima obrazovanja, znanosti i istraživanja, a suradnja unutar svakog područja od zajedničkog interesa provodit će se u okviru pojedinačnih projekata kojima će se detaljno regulirati prava i obveze sporazumnih strana.

Pozivamo zainteresirane predstavnike medija za praćenje navedenog događaja da dođu u srijedu, 29. studenoga 2017., na HVU, Ilica 256b u Zagrebu, najkasnije do 10.45 sati te da svoj dolazak najave na e-mail: zdravko.lovasen@gmail.com
Prijava treba sadržavati ime i prezime, naziv medija, status (novinar, snimatelj, fotograf) i broj mobitela.

Ulaz za pješake je iz Ilice 256 b, a ulaz za vozila je iz ulice Črnomerec bb. Parking za novinare osiguran je u vojarni.

Najave