Sporazum o znanstvenoj i tehničkoj suradnji MORH-a i FER-a

Ministar obrane dr. sc. Davor Božinović i dekan Fakulteta elektrotehnike i računarsva Sveučilišta u Zagrebu prof. dr. sc. Nedjeljko Perić potpisat će u petak, 21. listopada 2011. godine, u prostorima Fakulteta, Sporazum o znanstvenoj i tehničkoj suradnji.

Sporazum je rezultat dugogodišnje suradnje MORH-a i FER-a u području obrane i sigurnosti, a doprinijet će unapređivanju znanstvenih istraživanja za potrebe tehničke modernizacije i daljeg razvoja Oružanih snaga Republike Hrvatske, kao i otvoriti mogućnosti suradnje u okviru NATO programa kojima se financiraju primijenjena  istraživanja i nove tehnologije u svrhu jačanja sigurnosnih i obrambenih sposobnosti Saveza.  

Potpisivanje Sporazuma održat će se u petak, 21. listopada u Bijeloj vijećnici Kongresnog centra Fakulteta elektrotehnike i računarstva, Unska 3, s početkom u 10 sati. Pozivamo zainteresirane predstavnike medija da poprate navedeni događaj i dođu na Fakultet elektrotehnike i računarstva, u petak, 21. listopada, najkasnije do 9,50 sati.



Najave