Seminar "Jugoistočna Europa pred vratima Europske unije"

Slika https://www.morh.hr/wp-content/uploads/2017/10/tn_racvijac.jpg

Središte za sigurnosnu suradnju (RACVIAC) bit će domaćin dvodnevnog seminara na temu „Jugoistočna Europa pred vratima Europske unije – potpora integracijskom procesu“ koji se održava 2. i 3. travnja u vojarni "Vitez Damir Martić", Stari Hrast 53, Rakitje, s početkom u 8.30 sati.

 

Na seminaru će zemlje Jugoistočne Europe raspravljati o procesima integracije i ulasku u Europsku uniju i NATO. Proces integracije zemalja Jugoistočne Europe predstavlja veliki doprinos miru, stabilnosti, održivom rastu i razvoju u Europi, te je istovremeno i važan doprinos političkih, gospodarskih te raznih reformi i promjena o kojima će također raspravljati na seminaru. Službeni jezik seminara je engleski.

Molimo vas da medijski popratite navedeni događaj te dođete u četvrtak, 2. travnja, najkasnije do 8.15 sati, u vojarnu "Vitez Damir Martić", Stari Hrast 53, Rakitje.

Za medijsko praćenje konferencije potrebno je prethodno najaviti svoj dolazak na e-mail iskenderovic@racviac.org ili na fax: 01/ 333-0869, najkasnije do srijede, 1. travnja, do 12.00 sati. Osoba za kontakt je časnik za odnose s javnošću i informiranje RACVIAC-a natporučnik Igor Skenderović, mob: 098-454-625.



Najave