Sastanak ministra Banožića s predstavnicima tvrtke Đuro Đaković

Slika https://www.morh.hr/wp-content/uploads/2022/05/2022-05-13-djuro-djakovic-1024x681.jpg
Sastanak ministra Banožića s predstavnicima tvrtke Đuro Đaković | Foto: MORH/ F. Klen

Na sastanku se razgovaralo o dosadašnjoj i budućoj suradnji Ministarstva obrane i tvrtke Đuro Đaković s naglaskom na projekt opremanja Hrvatske vojske vozilima Bradley

Ministar obrane Mario Banožić sa suradnicima održao je u petak 13. svibnja 2022. godine u Ministarstvu obrane radni sastanak s predstavnicima tvrtke Đuro Đaković na čelu s članom uprave Pavelom Maroušekom.

Sastanku je nazočio i savjetnik predsjednika Vlade RH za vanjsku politiku Vladimir Drobnjak, državni tajnik za političke poslove Ministarstva vanjskih i europskih poslova Frano Matušić te direktor Glavnog stožera Oružanih snaha RH brigadni general Ivica Olujić.

Na sastanku se razgovaralo o dosadašnjoj i budućoj suradnji Ministarstva obrane i tvrtke Đuro Đaković s naglaskom na projekt opremanja Hrvatske vojske vozilima Bradley.

“Planovi ulaganja i nabave borbenog vozila pješaštva Bradley usko su vezani za suradnju s tvrtkom Đuro Đaković koja će po dolasku tih vozila u Hrvatsku raditi na njihovom dovođenju u operativno stanje kako bi mogli udovoljiti svim potrebama Hrvatske kopnene vojske”, istaknuo je ministar Banožić.

Objava Sastanak ministra Banožića s predstavnicima tvrtke Đuro Đaković pojavila se prvi puta na MORH.



Priopćenja