Promocija Zbornika radova na HVU

Slika https://www.morh.hr/wp-content/uploads/2017/10/tn_hvu_208x139.jpg

Na Hrvatskom vojnom učilištu "Petar Zrinski" u četvrtak, 13. veljače 2014., s početkom u 12.30 sati održat će se promocija Zbornika radova "Uloga i značenje glasovitih žena iz obitelji Zrinski i Frankopan".

Na promociji Zbornika radova prisustvovat će načelnik Glavnog stožera OSRH, general zbora Drago Lovrić i ravnatelj Hrvatskog vojnog učilišta „Petar Zrinski“, general pukovnik Slavko Barić.

Promociji će prisustvovati i predsjednik Republike i vrhovni zapovjednik Oružanih snaga Republike Hrvatske Ivo Josipović.
Nakon promocije Zbornika radova Predsjednik Republike Hrvatske uručit će Zrinskoj gardi Čakovec Priznanje Republike Hrvatske za  osobite zasluge u promociji hrvatske povijesti i kulture te očuvanja baštine Zrinskih.

Pozivamo zainteresirane predstavnike medije da popratite navedeni događaj te da dođu u četvrtak, 13. veljače 2014., u vojarnu Petar Zrinski, Ilica 256 b u Zagrebu, najkasnije do 12.15 sati. Ulaz za pješake je iz Ilice 256 b, a ulaz za vozila je iz ulice Črnomerec bb. Parking za novinare osiguran je u vojarni.

Osoba za kontakt je brigadir Krešimir Trstenjak, mob: 099/708-8561.



Najave