Primopredaja dužnosti u RACVIAC-u

U Središtu za sigurnosnu suradnju (RACVIAC) u četvrtak, 15. listopada, održat će se primopredaja dužnosti između dosadašnjeg Direktora ambasadora Nedžada S. Hadžimusića i novog Direktora ambasadora Nikole Todorčevskog.


Dosadašnji Direktor RACVIAC-a ambasador Nedžad S. Hadžimusić preuzeo je dužnost u listopadu 2007., došavši iz ministarstva vanjskih poslova Federacije Bosne i Hercegovine, u kojem je niz godina radio kao karijerni diplomata. Ambasador Nedžad S. Hadžimusić bio je na čelu RACVIAC-a tijekom protekle dvije godine, u razdoblju u kojem je RACVIAC započeo svoje transformaciju kako u smislu unutarnje organizacije, tako i širenja područja djelovanja. Novi Direktor RACVIAC-a dolazi iz makedonskog ministarstva vanjskih poslova, u kojem je radio kao karijerni diplomata.

Pozivamo predstavnike medija da medijski poprate primopredaju dužnosti i dođu u četvrtak, 15. listopada, u vojarnu „Vitez Damir Martić“, Stari Hrast 53, Rakitje, najkasnije do 10.45 sati. Za medijsko praćenje konferencije potrebno je prethodno najaviti svoj dolazak na e-mail iskenderovic@racviac.org ili na fax: 01/333-0869, najkasnije do četvrtka 15. listopada, do 10.00 sati.

Osoba za kontakt je časnik za odnose s javnošću i informiranje RACVIAC-a natporučnik Igor Skenderović, mob: 098/454-625.



Najave