Prihvat dva helikoptera UH-60M Black Hawk

Slika https://www.morh.hr/wp-content/uploads/2022/05/2022-05-25-uh-60m-black-hawk--1024x681.jpg
Foto: Arhiva MORH/ F. Klen

Riječ je o prihvatu dva helikoptera UH-60M Black Hawk iz projekta opremanja HV-a predmetnim helikopterima u suradnji s Vladom SAD-a

Prihvat dva helikoptera UH-60M Black Hawk iz projekta opremanja Oružanih snaga Republike Hrvatske predmetnim helikopterima, a koji je započeo u prosincu 2018. godine u suradnji s Vladom SAD-a, održat će se u subotu 3. prosinca 2022. godine u Međunarodnoj zračnoj luci Zagreb – Franjo Tuđman s početkom u 8.40 sati.

Prihvatu dva helikoptera UH-60M Black Hawk nazočit će ministar obrane Mario Banožić.

Podsjetimo, od ukupno četiri helikoptera, dva su predmet donacije Vlade SAD-a, a preostala dva u dolasku predmet su nabave Ministarstva obrane.

Zainteresirane predstavnike medija za praćenje navedenog događaja pozivamo da dođu u subotu 3. prosinca na novi terminal Međunarodne zračne luke Zagreb – Franjo Tuđman u 8.00 sati te da svoj dolazak najave na e-mail: infor@morh.hr, do petka 2. prosinca do 8.00 sati.

Prijava obavezno treba sadržavati ime i prezime, naziv medija, status (novinar, fotograf ili snimatelj), broj osobne ili novinarske iskaznice te kontakt broj mobitela.

Napomena:

Parking u Međunarodnoj zračnoj luci Zagreb – Franjo Tuđman predstavnicima medija nije osiguran. Također, ljubazno molimo predstavnike medija za korištenje high visibility prsluka, ukoliko ih posjeduju.

Objava Prihvat dva helikoptera UH-60M Black Hawk pojavila se prvi puta na MORH.



Najave