Prezentacija koncepta i strateškog okvira Programa izgradnje Hrvatskog vojno - industrijskog klastera

Slika https://www.morh.hr/wp-content/uploads/2017/10/cdiv.jpg

U godinu dana od ulaska Republike Hrvatske u NATO savez bilježi se niz aktivnosti u želji stvaranja što boljih uvjeta za angažman hrvatskog gospodarstva na području vojne industrije, kako za domaće tako i za inozemno tržište.


Ministarstvo obrane odnosno Oružane snage RH s jedne strane kao korisnik vojne industrije, a s druge strane i kao partner drugih zemalja u međunarodnom okruženju, prepoznaju značaj svoje uloge u daljnjem razvoju tog segmenta hrvatskog gospodarstva.

Prezentacija koncepta i strateškog okvira Programa izgradnje Hrvatskog vojno - industrijskog klastera (HVIK) održat će se u Ministarstvu obrane Republike Hrvatske, u ponedjeljak,  12. travnja 2010.,  s početkom u 12 sati. Na prezentaciji će sudjelovati ministar obrane Branko Vukelić te predstavnici Ekonomskog instituta Zagreb, a potvrđen je i dolazak predstavnika najznačajnijih hrvatskih tvrtki sa područja vojne industrije.

Pozivamo vas da medijski popratite navedeni događaj i dođete u Ministarstvo obrane, Stančićeva 6, u ponedjeljak, 12. travnja 2010., najkasnije do 11,45 sati.

 

Osoba za kontakt je zamjenik načelnika Službe za odnose s javnošću i informiranje,  pukovnik Dražen Jonjić, mob: 099/2281-878.



Najave