Prezentacija „jurišne puške“ (VHS 5.56 mm)

Ministar obrane Branko Vukelić i načelnik Glavnog stožera OS RH general zbora Josip Lucić te ostali članovi izaslanstva MORH-a i GS OS RH u ponedjeljak 24. studenog 2008. godine nazočit će predstavljanju i prezentaciji „jurišne puške“ (VHS 5.56 mm) koji će se održati na strelištu „Jamadol“ u Karlovcu. Ministar obrane Branko Vukelić i načelnik Glavnog stožera OS RH general zbora Josip Lucić te ostali članovi izaslanstva MORH-a i GS OS RH u ponedjeljak 24. studenog 2008. godine nazočit će predstavljanju i prezentaciji „jurišne puške“ (VHS 5.56 mm) koji će se održati na strelištu „Jamadol“ u Karlovcu.


Bit će predstavljena puška proizvedena u serijskoj proizvodnji tvrtke HS Produkt, a osim prezentacije uporabe i rukovanja tom puškom planirano je i probno gađanje, te po završetku izjave za medije. Pozivamo predstavnike medija da dođu u Karlovac na strelište „Jamadol“ najkasnije do 09:45 sati dok se završetak gore navedenih aktivnosti očekuje oko 11 sati.

Molimo sve predstavnike medija da svoj dolazak obavezno najave na e-mail infor@morh.hr te navedu naziv medija, ime i prezime i broj mobitela najkasnije do nedjelje 23. studenoga 2008. godine do 12 sati.

Obzirom da postoji mogućnost prijevoza određenog broja predstavnika medija iz Zagreba do strelišta „Jamadol“ i natrag ljubazno molimo zainteresirane novinare iz Zagreba da nam to jave u svojoj prijavi dolaska na e-mail.

Osobe za kontakt: načelnik Službe za odnose s javnošću i informiranje g. Goran Grošinić mobitel 098 312 839 i zamjenik načelnika Službe za odnose s javnošću i informiranje pukovnik Dražen Jonjić mobitel 099/228-18-78.

Najave