Premijera epizode “Sudbine”, dokumentarne serije o HRZ-u

Slika https://www.morh.hr/wp-content/uploads/2021/01/hrz-oznaka-1-1024x607.jpg

U vojarni "Petar Zrinski" Hrvatskog vojnog učilišta "Dr. Franjo Tuđman" na Črnomercu u srijedu 17. svibnja 2023. godine premijerno će se prikazat epizoda "Sudbine" dokumentarne serije "Hrvatsko ratno zrakoplovstvo: Postanak" s početkom u 17 sati

U vojarni “Petar Zrinski” Hrvatskog vojnog učilišta “Dr. Franjo Tuđman” na Črnomercu u srijedu 17. svibnja 2023. godine premijerno će se prikazat epizoda “Sudbine” dokumentarne serije “Hrvatsko ratno zrakoplovstvo: Postanak” s početkom u 17 sati.

Scenarist i redatelj dokumentarne serije je Arsen Oremović, producent Ivan Maloča, direktor fotografije Raul Brzić, skladatelj Toni Starešinić, a urednik serije i Dokumentarnog odjela HRT-a Vladimir Brnardić.

Pozivamo zainteresirane predstavnike medija za praćenje navedenog događaja da dođu u srijedu 17. svibnja 2023. godine, na lokaciju Hrvatskog vojnog učilišta “Dr. Franjo Tuđman”, Ilica 256b u Zagrebu najkasnije do 16.30 sati.

Potrebno je poslati prijavu koja treba sadržavati ime i prezime, naziv medija, status (novinar, snimatelj, fotograf) i broj mobitela, najkasnije do srijede 17. svibnja 2023. godine do 13 sati na e-mail: info.hvu@morh.hr.

Ulaz u vojarnu je iz ulice Črnomerec bb. Parking za novinare osiguran je u vojarni.

Objava Premijera epizode “Sudbine”, dokumentarne serije o HRZ-u pojavila se prvi puta na MORH.



Najave