Preimenovanje vojnog poligona “Crvena zemlja” u “Josip Markić”

Slika https://www.morh.hr/wp-content/uploads/2019/11/oznaka-osrh-1200x711-1024x607.jpg

Svečanost povodom preimenovanja vojnog poligona "Crvena zemlja" u vojni poligon "Josip Markić" održat će se u ponedjeljak, 3. kolovoza 2020.

Svečanost povodom preimenovanja vojnog poligona “Crvena zemlja” u vojni poligon “Josip Markić” održat će se u ponedjeljak, 3. kolovoza 2020. godine.

Svečanosti će nazočiti ministar obrane Mario Banožić.

Svečanost započinje misom zadušnicom za pokojnog Josipa Markića u Župi Svetog Mateja Apostola Evanđelista u Splitu-Ravne Njive, s početkom u 8 sati.

Nakon toga, slijedi polaganje vijenaca i paljenje svijeća na posljednjem počivalištu Josipa Markića na groblju Lovrinac u Splitu, s početkom u 9 sati.

Svečanost se nastavlja preimenovanjem vojnog poligona “Crvena zemlja” u “Josip Markić” kod Knina koje će se održati u 11 sati.

Izjave za medije predviđene su po završetku događaja.

Pozivamo predstavnike medija zainteresirane za praćenje navedenog događaja da dođu u ponedjeljak, 3. kolovoza 2020. godine najkasnije do 10 sati na Autobusni kolodvor u Kninu, odakle će biti prevezeni do poligona, te da svoj dolazak obavezno najave na e-mail: infor@morh.hr, najkasnije do nedjelje, 2. kolovoza 2020. godine do 12 sati.

Prijava treba sadržavati naziv medija, ime i prezime, status (novinar, snimatelj, fotograf), broj osobne ili novinarske iskaznice i broj mobitela.

Zbog epidemioloških mjera i ograničenog prostora, molimo da svaka medijska kuća za praćenje programa akreditira maksimalno dvije osobe.

Osoba za kontakt je satnica Marija Tomić, broj mobitela: 091/194-0160.

Objava Preimenovanje vojnog poligona “Crvena zemlja” u “Josip Markić” pojavila se prvi puta na MORH.



Najave