Predstavnici OESS-a u posjetu Oružanim snagama RH

Posjet predstavnika zemalja članica Organizacije za europsku sigurnost i suradnju (OESS) Oružanim snagama RH provest će se od 3. do 6. listopada 2016. godine.

Riječ je posjetu koji je organiziran u okviru Bečkog dokumenta 2011, koji između ostalog predviđa redovite posjete predstavnika država članica OESS-a vojnim objektima s ciljem promicanja međusobnog povjerenja i transparentnosti.

Tako će tijekom trodnevne aktivnosti vojni predstavnici država članica OESS-a biti upoznati s informacijama o sposobnostima te općoj pripremljenosti i radu u 93. zrakoplovnoj bazi Zemunik i na vojnom poligonu "Eugen Kvaternik" Slunj.

Za zainteresirane predstavnike medija osigurano je praćenje aktivnosti u utorak, 4. listopada 2016., u zrakoplovnoj bazi Zemunik, gdje će biti organiziran taktičko-tehnički zbor, letački program zrakoplova HRZ i PZO-a, te izjave s početkom u 14,00 sati.

Pozivamo zainteresirane predstavnike medija da dođu u utorak, 4. listopada 2016., u zrakoplovnu bazu Zemunik najkasnije do 13,30 sati, te da svoj dolazak najave na e-mail infor@morh.hr najkasnije do utorka, 4. listopada 2016. do 12,00 sati. Prijava treba sadržavati ime i prezime, naziv medija, status (novinar, snimatelj, fotograf) i broj mobitela.



Najave