Predstavljanje knjige i otvaranje izložbe na HVU

Slika https://www.morh.hr/wp-content/uploads/2017/12/default-570x300-hvu-dr-franjo-tudman.jpg

Na Hrvatskome vojnom učilištu "Dr. Franjo Tuđman" u četvrtak, 14. prosinca 2017. godine s početkom u 18.00 sati održat će se promocija knjige "Asimetrično ratovanje i transformacija vojne organizacije" autora general-pukovnika Slavka Barića i pukovnika Roberta Barića te otvaranje izložbe „Boje Istre“ labinske slikarice Narcise Adalgise Škopac.

Tema knjige je razmatranje koncepta asimetričnog ratovanja i njegova utjecaja na proces vojne inovacije u posthladnoratovskom razdoblju, odnosno transformaciju vojnih doktrina u nastojanjima vojnih organizacija u traženju odgovora na izazove koji proizlaze iz suočavanja s različitim aspektima asimetričnog ratovanja.
Pozivamo zainteresirane predstavnike medija za praćenje navedenog događaja da dođu u četvrtak, 14. prosinca 2017. na HVU, Ilica 256b u Zagrebu, najkasnije do 17.45 sati te da svoj dolazak najave časnici za školstvo HVU-a, pukovnici Vesni Iveković na e-mail: vesna.ivekovic@morh.hr.

Prijava treba sadržavati ime i prezime, naziv medija, status (novinar, snimatelj, fotograf) i broj mobitela.

Ulaz za pješake je iz Ilice 256 b, a ulaz za vozila je iz ulice Črnomerec bb. Parking za novinare osiguran je u vojarni.
Osoba za kontakt je časnica za školstvo HVU-a, pukovnica Vesna Iveković mob: 098/474 957.

Najave