Predsjednik RH na Silvestrovo u MORH-u

Predsjednik Republike Hrvatske i vrhovni zapovjednik Oružanih snaga RH Stjepan Mesić posjetit će u četvrtak, 31. prosinca, Ministarstvo obrane RH gdje će dočekati novu 2010. godinu.

Tijekom posjeta predsjednik RH Stjepan Mesić razgovarat će preko video linka s pripadnicima OS RH koji sudjeluju u međunarodnim mirovnim operacijama i misijama u Afganistanu, Kosovu i Siriji. Nakon razgovora predviđena su i prigodna obraćanja.

Molimo zainteresirane predstavnike medija da svoj dolazak najave na e-mail infor@morh.hr ili na fax: 01/4551-516 najkasnije do četvrtka, 31. prosinca, do 11,00 sati. Prijava treba sadržavati ime i prezime, naziv medija, broj mobitela i registarsku oznaku vozila.

Također, molimo sve predstavnike medija da dođu u Ministarstvo obrane RH, Stančićeva 6, u četvrtak, 31. prosinca, najkasnije do 23,30 sati.  Parking za novinare osiguran je uz ulaz u MORH, u Stančićevoj ulici.

Osoba za kontakt je zamjenik načelnika Službe za odnose s javnošću i informiranje MORH-a pukovnik Dražen Jonjić, mob: 099/2281-878.

Najave