Predsjednik poljskog parlamenta na HVU

U radnom posjetu Hrvatskom vojnom učilištu "Petar Zrinski", u utorak, 24. ožujka, boravit će izaslanstvo Zastupničkog doma poljskog parlamenta, na čelu s predsjednikom parlamenta i parlamentarnog vijeća za nacionalnu obranu te bivšim ministrom obrane Poljske Bronislawom Komorowskim. Tom prigodom predsjednik Komorowski održat će predavanje za polaznike Ratne škole "Ban Josip Jelačić", Zapovjedno stožerne škole "Blago Zadro" i predstavnike iz javnog i političkog života RH na temu "Poljska u NATO-u koji se mijenja – iskustva desetogodišnjeg članstva".


Po završetku predavanja, predsjednik Komorowski otvorit će izložbu pod nazivom "Deset godina Oružanih snaga Poljske u NATO-u", s početkom u 17.00 sati, u predvorju velike dvorane Časničkog doma HVU-a.

Molimo vas da medijski popratite navedeni događaj te dođete u utorak, 24. ožujka, na otvorenje izložbe, najkasnije do 16.45 sati, na Hrvatsko vojno učilište "Petar Zrinski", Ilica 256 b. Po otvorenju izložbe predviđene su izjave za medije.

Molimo predstavnike medija da svoj dolazak najave na e-mail infor@morh.hr . Prijava treba sadržavati ime i prezime, naziv medija i broj mobitela.

Osoba za kontakt je časnik za OJI HVU-a pukovnik Davor Kopanji, mob: 091/232-9791.

Najave