Potpisivanje Sporazuma s Fondom za zaštitu okoliša i energetsku učinkovitost

Ministarstvo obrane RH i Fond za zaštitu okoliša i energetsku učinkovitost  potpisat će u srijedu, 5. ožujka 2014., u sjedištu Ministarstva obrane u Zagrebu, s početkom u 12 sati,  Sporazum o suradnji na projektima zaštite okoliša i energetske učinkovitosti za razdoblje od 2014. do 2020. godine.

Sporazum će potpisati ministar obrane Ante Kotromanović i direktor Fonda za zaštitu okoliša i energetsku učinkovitost Sven Müller, a o važnosti energetske učinkovitosti govorit će ministar zaštite okoliša i prirode Mihael Zmajlović.
 
Sporazumom se predviđa realizacija projekata obnove postojećih i gradnje novih vojnih objekata prema načelima energetske učinkovitosti na devet lokacija u Hrvatskoj. Vrijednost projekata je 260 milijuna kuna, a Fond će ih sufinancirati sa 41 milijun kuna.
 
Pozivamo zainteresirane predstavnike medija da medijski poprate potpisivanje Sporazuma u Sjedištu Ministarstva obrane u Zagrebu, Trg Petra krešimira br., u srijedu, 5. ožujka 2014. najkasnije do 11.45 sati, te da svoj dolazak najave na e-mail infor@morh.hr.



Najave