Potpisivanje Sporazuma o međusobnoj suradnji MORH-a i Hrvatskog klastera

Slika https://www.morh.hr/wp-content/uploads/2021/09/asada-2021-570x300-1.jpg

Ministar obrane Mario Banožić i predsjednik Hrvatskog klastera konkurentnosti obrambene industrije Goran Basarac potpisat će Sporazum o međusobnoj suradnji

U sklopu Jadranske vojne i zrakoplovne izložbe i konferencije (Adriatic Sea Defense & Aerospace Exhibition and Conference – ASDA 2021) izaslanik predsjednika Vlade ministar obrane Mario Banožić sudjelovat će u četvrtak 30. rujna u 11:00 u Spaladium Areni u Splitu na radionici ASDA EDF Boot Camp – Potencijali RH obrambene industrije, u organizaciji Hrvatskog klastera konkurentnosti obrambene industrije.

Na radionici je predviđeno potpisivanje Sporazuma o međusobnoj suradnji MORH-a i Hrvatskog klastera konkurentnosti i obrambene industrije, koji će potpisati ministar Mario Banožić i predsjednik Hrvatskog klastera konkurentnosti obrambene industrije Goran Basarac.

Nakon potpisivanja predviđena su prigodna obraćanja.

Pozivamo akreditirane predstavnike medija koji žele pratiti potpisivanje Sporazuma da dođu u četvrtak 30. rujna najkasnije do 10:30 na gornji ulaz Spaladium Arene te da svoj dolazak najave na e-mail: infor@morh.hr do srijede 29. rujna 2021. do 22:00 sata.

Medijsko praćenje događaja i ulazak u Spaladium Arenu bit će mogući isključivo uz medijsku akreditaciju i EU digitalnu COVID potvrdu (cijepljenje ili preboljenje unutar šest mjeseci) ili negativan PCR odnosno BAT test.

Objava Potpisivanje Sporazuma o međusobnoj suradnji MORH-a i Hrvatskog klastera pojavila se prvi puta na MORH.



Najave