Športski dan pripadnika Hrvatske vojske

Slika https://www.morh.hr/wp-content/uploads/2019/06/sport_26012018_1_v-1024x684.jpg

Športski dan pripadnika Hrvatske vojske održat će se u utorak, 11. lipnja 2019., s početkom u 10.00 sati u vojarni 1. gardijska brigada Tigrovi – Croatia u Zagrebu u sklopu kojeg će se otvoriti nova atletska (tartan) staza te održati zajedničko trčanje pripadnika Hrvatske vojske i prigodna nogometna utakmica između Zapovjedništva za potporu i Pukovnije Vojne policije.

Objava Športski dan pripadnika Hrvatske vojske pojavila se prvi puta na MORH.

Na Športskom danu sudjelovat će zapovjednici Hrvatske vojske, potpredsjednik Vlade i ministar obrane Damir Krstičević te vrhunski sportaši ugovorni pričuvnici Hrvatske vojske, veslači Martin i Valent Sinković, hrvači Antonio Kamenjašević, Dominik Etlinger, Ivan Lizatović i Ivan Huklek, strijelac Anton Glasnović i skijaš Istok Rodeš.

Ovo je jedna u nizu aktivnosti kojom se želi podsjetiti na važnost bavljenja športom i fizičkom aktivnošću u Hrvatskoj vojsci.

Pozivamo predstavnike medija zainteresirane za događaj da dođu u utorak, 11. lipnja 2019. u vojarnu 1. gardijska brigada Tigrovi – Croatia u Zagrebu, najkasnije do 9.35 sati te da svoj dolazak najave na infor@morh.hr, najkasnije do utorka, 11. lipnja do 8.00 sati.

Prijava treba sadržavati ime i prezime, naziv medija, status (novinar, snimatelj, fotograf), broj osobne ili novinarske iskaznice te broj mobitela.

Objava Športski dan pripadnika Hrvatske vojske pojavila se prvi puta na MORH.



Stranica