Otvorenje izložbe vojne industrije u Splitu "ASDA"

Ministar obrane Davor Božinović nazočit će otvorenju „Jadranske vojne i zrakoplovne izložbe i konferencije– ASDA“  u utorak, 29. ožujka 2011. u Maloj dvorani Spaladium arene u Splitu, s početkom u 10 sati.

 

Jadranska vojna i zrakoplovna izložba i konferencija (Adriatic Sea Defence & Aerospace Exhibition) – ASDA“ je međunarodni sajam vojne industrije na kojem će se predstaviti vojna oprema i naoružanje. Na izložbi, koja se održava se od 29. do 31. ožujka 2011. u Spaladium areni u Splitu, očekuje se sudjelovanje više od 130 tvrtki iz regije i svijeta. Izložba se održava pod pokroviteljstvom Vlade RH, a u organizaciji tvrtke TNT Production Inc. iz Sjedinjenih Američkih Država.

Zainteresirani predstavnici medija koji žele popratiti otvorenje i ostala događanja vezana za sajam vojne industrije „ASDA 2011“, u Splitu od 29. do 31. ožujka 2011. godine u Spaladium Areni, dužni su se, sukladno odluci organizatora, registrirati na službenim stranicama sajma na adresi: http://www.adriaticseadefense.com/reg/join.php

Osoba za kontakt za navedeni događaj je načelnik Službe za odnose s javnošću i informiranje MORH-a Goran Grošinić, mob: 098/312-839.

Press centar u Spaladium areni za potrebe „ASDA-e“, (kontakt: zamjenik načelnika SOJI-a MORH-a, pukovnik Dražen Jonjić, mob: 099/228 1878).



Najave