Okrugli stol na temu “Transatlantsko savezništvo – izazovi i rješenja”

Slika https://www.morh.hr/wp-content/uploads/2019/11/oznaka-hvu-1200x711-1024x607.jpg

Sveučilište obrane i sigurnosti “Dr. Franjo Tuđman” zajedno s Hrvatskim vojnim učilištem “Dr. Franjo Tuđman” te partnerima veleposlanstvima Sjedinjenih Američkih Država, Francuske Republike i Savezne Republike Njemačke te Zakladom Konrad Adenauer održat će okrugli stol na temu “Translatlantsko savezništvo – izazovi i rješenja” u četvrtak 4. travnja 2024. u Kongresnom centru na Hrvatskom vojnom učilištu “Dr. Franjo Tuđman” u Zagrebu s početkom u 10 sati.

Okrugli stol organizira se povodom 15 godina od pristupanja Republike Hrvatske u NATO savez i 75. obljetnice osnivanja NATO saveza.

Okruglom stolu nazočit će izaslanik potpredsjednika Vlade RH i ministra obrane državni tajnik Zdravko Jakop.

Na okruglom stolu sudjelovat će stručnjaci iz nadležnih ministarstava, akademske zajednice iz Republike Hrvatske i iz inozemstva, a u publici će biti polaznici Ratne škole, kadeti završne godine studija, predstavnici diplomatskih misija zemalja saveznica NATO saveza i drugi.

Izjave za medije planirane su u 9:30 sati i u 11 sati.

Pozivamo zainteresirane predstavnike medija za praćenje navedenog događaja da dođu u četvrtak 4. travnja 2024., na Hrvatsko vojno učilište, Ilica 256b u Zagrebu, najkasnije do 9:15 sati te da svoj dolazak najave na e-mail: nina.tomic@sois-ft.hr, najkasnije do srijede 3. travnja 2024. do 13 sati.

Prijava treba sadržavati ime i prezime, naziv medija, status (novinar, snimatelj, fotograf), broj osobne iskaznice, broj mobitela i registarske oznake vozila. Ulaz za pješake je iz Ilice 256 b, a ulaz za vozila je iz ulice Črnomerec bb.

Objava Okrugli stol na temu “Transatlantsko savezništvo – izazovi i rješenja” pojavila se prvi puta na MORH.



Najave