Natječaj MORH-a za prijam u kadetsku službu

Slika https://www.morh.hr/wp-content/uploads/2019/07/morh-1024x607.jpg

Ministarstvo obrane raspisalo javni natječaj za prijam u kadetsku službu na studij Vojnog vođenja i upravljanja i Vojnog pomorstva, prijave do 10. kolovoza

Ministarstvo obrane Republike Hrvatske raspisalo je u srijedu, 24. srpnja 2019. javni natječaj za prijam u kadetsku službu i to na preddiplomski sveučilišni studij Vojnog vođenja i upravljanja i integrirani preddiplomski i diplomski sveučilišni studij Vojno pomorstvo.

U akademskoj godini 2019./2020. u status kadeta bit će primljeno do 71 kandidat upisanih na prvu godinu sveučilišnih preddiplomskih studija.

Na preddiplomski sveučilišni studij Vojnog vođenja i upravljanja bit će primljeno do 40 kandidata, a na integrirani preddiplomski i diplomski sveučilišni studij Vojno pomorstvo do 25 kandidata državljana RH i šest kandidata stranih državljana

Rok za podnošenje prijava je 10. kolovoza 2019. godine, a više informacija o upisu možete pronaći na preddiplomski sveučilišni studij Vojnog vođenja i upravljanja i integrirani preddiplomski i diplomski sveučilišni studij Vojno pomorstvo.

Sve informacije u vezi s natječajem nalaze se na internetskoj stranici Ministarstva obrane www.morh.hr, a dodatne obavijesti kandidati mogu dobiti na telefon 01/3784-812 i 01/3784-814, te u područnim odjelima i odsjecima za poslove obrane.

Objava Natječaj MORH-a za prijam u kadetsku službu pojavila se prvi puta na MORH.Priopćenja