Obilježavanje 24. obljetnice Hrvatske ratne mornarice OS RH

Slika https://www.morh.hr/wp-content/uploads/2017/10/dan_hrm_2015_v.jpg

Dan Hrvatske ratne mornarice (HRM) Oružanih snaga RH i 24. obljetnica osnutka HRM-a, svečano će se obilježiti u petak,18. rujna 2015. godine, u splitskoj vojarni "Sveti Nikola".

Obilježavanje obljetnice HRM-a započet će u 7.30 sati polaganjem vijenaca i paljenjem svijeća ispred Spomen obilježja hrvatskim braniteljima poginulim u Domovinskom ratu na Gradskom groblju Lovrinac, svetom misom u Crkvi sv. Ante na Poljud te paljenjem svijeća u Spomen sobi Zapovjedništva HRM-a.

Središnja svečanost obilježavanja 24. obljetnice osnutka HRM-a, održat će se na sidrištu luke Lora, s početkom u 10.00 sati.

Također, u sklopu obilježavanja obljetnice HRM-a, Orkestar HRM-a i klapa HRM-a "Sveti Juraj" održat će svečani koncert na splitskoj Rivi, s početkom u 20.00 sati.
Pozivamo predstavnike medija zainteresirane za praćenje središnje svečanosti da  prijave za akreditacije dostave Samostalnoj službi za odnose s javnošću i izdavaštvo MORH-a najkasnije do četvrtka, 17. rujna 2015., najkasnije do 15 sati, na e-mail: infor@morh.hr. Prijava treba sadržavati ime i prezime, naziv medija, OIB i broj mobitela.

Akreditacije za središnju svečanost moći će se preuzeti u petak, 18. rujna 2015. godine, najkasnije do 9.30 sati, na ulazu u vojarnu "Sveti Nikola" (kraj kružnog toka) u Splitu.
Osoba za kontakt je časnica za odnose s javnošću HRM-a, bojnica Maja Siriščević, mob: 098/204-216.



Najave