Obilježavanje 11. obljetnice ustrojavanja Tigrova u Petrinji

Slika https://www.morh.hr/wp-content/uploads/2018/11/1_gbr_tigrovi.jpg

U vojarni "Pukovnik Predrag Matnović" u Petrinji u utorak, 6. studenoga 2018., prigodno će se obilježiti 11. obljetnica ustrojavanja Tigrova

U vojarni "Pukovnik Predrag Matanović" u Petrinji u utorak, 6. studenoga 2018., obilježit će se 11. obljetnica ustrojavanja 1. mehanizirane bojne Tigrovi Gardijske mehanizirane brigade Hrvatske kopnene vojske OS RH.

Tim povodom, služit će se misa za sve poginule, nestale i umrle hrvatske branitelje, koju će predvoditi don. Milenko Majić, vojni kapelan kapelanije "Blaženog Ivana Merza", nakon čega će uslijediti središnja svečanost obilježavanja 11. obljetnice ustrojavanja Tigrova.

Također, u sklopu prigodnog programa u vojarni "Pukovnik Predrag Matanović" u Petrinji bit će otvorena spomen soba svim poginulim i nestalim pripadnicima 1. Gardijske brigade Tigrovi.

Pozivamo zainteresirane predstavnike medije za praćenje obilježavanja 11. obljetnice ustrojavanja Tigrova da dođu u vojarnu "Pukovnik Predrag Matanović" u Petrinji u utorak, 6. studenoga 2018., najkasnije do 9,45 sati te da svoj dolazak najave na e-mail: infor@morh.hr, do utorka, 6. studenoga do 9 sati.

Prijava treba sadržavati ime i prezime, naziv medija, broj osobne ili novinarske iskaznice te broj mobitela.

Osoba za kontakt je satnik Ivan Aljinović, mob: 095/909-0129.

PROGRAM:

  • 10:00 Sveta Misa

  • 10:45 Središnja svečanost obilježavanja 11. obljetnice ustrojavanja 1. mehanizirane bojne "Tigrovi"

  • 11:45 Otvaranje i blagoslov spomen sobe poginulih i nestalih pripadnika 1. gbr "Tigrovi"



Najave