Obavijest: Postupak upisa na vojne studijske programe za buduće kadete

Slika https://www.morh.hr/wp-content/uploads/2019/11/oznaka-hvu-1200x711-1024x607.jpg

Konačna rang-lista za upis na studijske programe Vojno inženjerstvo i Vojno vođenje i upravljanje bit će objavljena 17. srpnja na www.postani-student.hr

Ministarstvo obrane obavještava kandidate koji su se prijavili na vojne studijske programe Vojno inženjerstvo i Vojno vođenje i upravljanje da će konačna rang-lista za upis na navedene studijske programe biti objavljena u srijedu 17. srpnja 2024. godine na poveznici www.postani-student.hr.

Pristupnici koji na web stranici www.postani-student.hr ostvare pravo upisa na studij Vojno inženjerstvo i Vojno vođenje i upravljanje trebaju osobno dovršiti upisni postupak prema sljedećem rasporedu:

Vojno vođenje i upravljanje: četvrtak 18. srpnja 2024. u Referadi na Hrvatskom vojnom učilištu “Dr. Franjo Tuđman”, Ilica 256b, 10 000 Zagreb prema sljedećem rasporedu:

  • 08:30 sati (pristupnici od 1. do 20. mjesta na upisnoj rang-listi)
  • 12:00 sati (pristupnici od 21. mjesta na upisnoj rang-listi)

Vojno inženjerstvo: petak 19. srpnja 2024. u Referadi na Hrvatskom vojnom učilištu “Dr. Franjo Tuđman”, Ilica 256b, 10 000 Zagreb, prema sljedećem rasporedu:

  • 8:30 sati (svi pristupnici s pravom upisa i upisnim brojem).

Važna napomena: Pristupnici trebaju prilikom upisa znati UPISNI BROJ koji im je dodijeljen na web stranici www.postani-student.hr.

Mole se svi pristupnici da dođu na početak satnice koja je navedena u rasporedu dolazaka (ulaz – prijavnica s Ilice – Ilica 256b) i da sa sobom ponesu identifikacijski dokument, svu dokumentaciju za upis i popunjene upitnike.

Za upis je potrebno priložiti sljedeće dokumente:

  • rodni list (neovjerena preslika uz obvezu davanja originala na uvid),
  • domovnicu (neovjerena preslika uz obvezu davanja originala na uvid),
  • potvrdu o prebivalištu ili presliku važeće osobne iskaznice,
  • jednu fotografiju,
  • popunjene upisne obrasce (matični list, upitnik za 22. naraštaj) koji se mogu preuzeti na https://vojni.unizg.hr (matični list_vojni, upitnik za 22. naraštaj), poveznica: https://vojni.unizg.hr/obrasci_za_upis.

Sa svim pitanjima u vezi s popunjavanjem matičnog lista možete se obratiti na adresu: kadet@unizg.hr, a u vezi s upitnikom za 22. naraštaj poručnici Anđeli Ćurić, kontakt: 097 645 4955.

Napomena: Rodni list i domovnica mogu biti stariji od šest mjeseci možete ih preuzeti iz sustava eGrađani.

Pristupnici će prilikom upisa potpisati Ugovor o kadetskoj službi s Ministarstvom obrane RH i Ugovor o redovitom studiranju sa Sveučilištem u Zagrebu te preuzimaju službeni poziv na pripremni kamp.

Pristupnici koji su već studirali na prijediplomskom studiju na javnom visokom učilištu u RH prilikom upisa trebaju predati potvrdu izdanu od strane visokog učilišta na kojem su prethodno studirali s naznakom razine studija, propisanog trajanja studija, godine prvog upisa na studij te datumom ispisa sa studija (ISPISNICA) te kopiju uplatnice za trošak participacije u iznosu od 1.114,87 € za studij Vojnog inženjerstva, odnosno 955,60 € za studij Vojno vođenje i upravljanje, plativo u dva jednaka dijela, prvi dio odmah pri upisu, a drugi do početka ljetnog semestra (od plaćanja su izuzeti studenti koji prvi put mijenjaju studij te su u prethodnoj akademskoj godini ostvarili najmanje 55 ECTS bodova, ali još nisu stekli kvalifikaciju na prijediplomskoj razini).

Podaci za uplatu:

Sveučilište u Zagrebu, Trg R. Hrvatske 14, Zagreb
IBAN: HR9823400091100010475 (Privredna banka Zagreb d.d.)
Poziv na broj:
20410 – OIB kadeta (VVU)
20420 – OIB kadeta (VI)
Napomena: prilikom upisa pristupnici će se fotografirati za potrebe izrade studentske iskaznice.
Za dodatne informacije pristupnici se mogu obratiti voditeljici Referade HVU pukovnici Jasni Hižar Škrlec, kontakt: jasna.hizar@morh.hr; tel 01 3784 113.

Objava Obavijest: Postupak upisa na vojne studijske programe za buduće kadete pojavila se prvi puta na MORH.



Priopćenja