Obavijest o komemoraciji za generala Antona Tusa u MORH-u

Slika https://www.morh.hr/wp-content/uploads/2023/09/2023-09-04-tus-1024x683.jpg
Obavijest o komemoraciji za generala Antona Tusa u MORH-u | Foto: MORH

Komemoracija i posljednji ispraćaj održat će se u četvrtak 7. rujna, a Knjiga žalosti u Ministarstvu obrane otvorena je od srijede 6. rujna

Komemoracija za preminulog stožernog generala Antona Tusa, prvog načelnika Glavnog stožera Oružanih snaga RH, održat će se u četvrtak 7. rujna 2023. godine u Domu HV-a “Zvonimir” s početkom u 11 sati.

Obavještavamo predstavnike medija zainteresirane za praćenje komemoracije da dođu u Ministarstvo obrane, Trg kralja Petra Krešimira IV u četvrtak 7. rujna 2023. godine najkasnije do 10.40 sati te svoj dolazak obavezno najave na infor@morh.hr, najkasnije do četvrtka, 7. rujna 2023. godine do 8 sati.

Prijava treba sadržavati ime i prezime, naziv medija, status (novinar, fotograf, snimatelj), broj novinarske/osobne iskaznice i kontakt.

Posljednji ispraćaj generala Tusa održat će se također u četvrtak 7. rujna 2023. godine na Gradskom groblju Mirogoj u Zagrebu u 15 sati.

Obavještavamo vas kako je želja i zamolba obitelji preminulog generala Antona Tusa, da se komemoracija i posljednji ispraćaj održe dostojanstveno, bez medijskih izjava članova obitelji te uz fotografiranje/snimanje s distance.

Objava Obavijest o komemoraciji za generala Antona Tusa u MORH-u pojavila se prvi puta na MORH.



Najave