Ministar obrane Republike Čilea u službenom posjetu Republici Hrvatskoj

Slika https://www.morh.hr/wp-content/uploads/2020/05/morh-1024x607.jpg

Ministar obrane Mario Banožić susrest će se u petak u vojarni "Admiral flote Sveto Letica-Barba" u Splitu s čileanskim ministrom obrane Baldom Prokuricom

U sklopu posjeta izaslanstva Republike Čilea Jadranskoj vojnoj i zrakoplovnoj izložbi i konferenciji (Adriatic Sea Defense & Aerospace Exhibition and Conference – ASDA 2021), ministar obrane Mario Banožić susrest će se u petak 1. listopada u vojarni “Admiral flote Sveto Letica-Barba” s čileanskim ministrom obrane Baldom Prokuricom.

Svečani doček ministra Prokurice u vojarni predviđen je u 9:30, a izjave dvojice ministara nakon sastanka, u 10:30 sati.

Pozivamo fotografe i snimatelje koji žele pratiti svečani doček da dođu u vojarnu najkasnije do 9:00, a predstavnici medija zainteresirani za izjave ministara trebaju doći najkasnije do 10:00 sati.

Molimo predstavnike medija da dolazak najave na e-mail infor@morh.hr najkasnije do četvrtka, 30. rujna 2021. do 20:00 sati. Prijava treba sadržavati ime i prezime, naziv medija, status, broj osobne ili novinarske iskaznice te broj telefona.

Objava Ministar obrane Republike Čilea u službenom posjetu Republici Hrvatskoj pojavila se prvi puta na MORH.



Najave