Ministar Krstičević posjetio tvrtku DOK-ING

Slika https://www.morh.hr/wp-content/uploads/2017/10/dok_ing_29032017_v.jpg
Foto: MORH/ J. Kopi

Potpredsjednik Vlade i ministar obrane Republike Hrvatske Damir Krstičević i zamjenik načelnika Glavnog stožera Oružanih snaga RH general-pukovnik Drago Matanović sa suradnicima danas su, u srijedu 29. ožujka 2017., posjetili tvrtku DOK-ING d.o.o.

U postrojenjima tvrtke u zagrebačkoj četvrti Žitnjak izaslanstvo su dočekali djelatnici DOK-ING-a koje je predvodio osnivač i vlasnik tvrtke Vjekoslav Majetić.

Cilj posjeta bilo je upoznavanje s dosadašnjim postignućima, aktualnim i budućim planovima tvrtke koja je svjetski poznati inovator, proizvođač i izvoznik strojeva za humanitarno razminiranje, vatrogasnih i rudarskih strojeva, a bavi se i razvojem električnih skutera te automobila. Domaćini su predstavili tehnologije i inovacije te već poznate sustave DOK-ING-a, a izaslanstva su obišla i proizvodne kapacitete tvrtke.

Istaknuvši zadovoljstvo uspjesima hrvatske vojne industrije, ministar Krstičević naglasio je da MORH i Vlada RH u cjelini snažno podupiru sve hrvatske tvrtke koje se bave vojnom industrijom. "DOK-ING je vrlo bitan dio te industrije. Čestitam na svim postignućima u 25 godina, vaša vizija i poduzetnost učinili su vas tvrtkom svjetske reputacije na tržištu na kojem je vrlo teško natjecati se, izvoziti i biti uspješan", rekao je ministar dodavši da će MORH na obostranu korist i dalje razvijati partnerske odnose s hrvatskim tvrtkama.

Vjekoslav Majetić je podsjetio na činjenicu da suradnja njegove tvrtke s MORH-om i OSRH traje već dugi niz godina. "Želimo i dalje surađivati jer ta suradnja ima posebno mjesto. DOK-ING ima poslovne kontakte i s oružanim snagama i vladama drugih zemalja gdje smo se također dokazali kvalitetom svojih proizvoda", rekao je Majetić.


 

    Ministar Krstičević posjetio tvrtku DOK-ING

    Foto: MORH/ J. Kopi

  • https://www.morh.hr/wp-content/gallery/ministar-krsticevic-posjetio-tvrtku-dok-ing/dok_ing_29032017_1.jpg
  • https://www.morh.hr/wp-content/gallery/ministar-krsticevic-posjetio-tvrtku-dok-ing/dok_ing_29032017_2.jpg
  • https://www.morh.hr/wp-content/gallery/ministar-krsticevic-posjetio-tvrtku-dok-ing/dok_ing_29032017_3.jpg
  • https://www.morh.hr/wp-content/gallery/ministar-krsticevic-posjetio-tvrtku-dok-ing/dok_ing_29032017_4.jpg


Priopćenja