Ministar Krstičević s novoizabranim ministrom obrane Rumunjske

Slika https://www.morh.hr/wp-content/uploads/2017/10/rumunjska_13092017_v.jpg
Foto: MORH

U sklopu službenog posjeta Rumunjskoj, potpredsjednik Vlade i ministar obrane Republike Hrvatske Damir Krstičević susreo se u utorak, 12. rujna 2017. godine s novoizabranim ministrom obrane Rumunjske Mihai-Viorel Fiforom.

Tom prigodom, ministar Krstičević izrazio je zadovoljstvo prvim sastankom s novoizabranim ministrom obrane. "Izuzetno mi je drago što sam prvi imao prilike razgovarati s novoizabranim ministrom obrane Rumunjske. Želim mu mnogo uspjeha u radu i očekujem da ćemo i dalje nastaviti uspješnu suradnju, posebno na području naših obrambenih industrija, partnerstva u okviru članstva u NATO-u i Europskoj uniji te buduće koordinacije oko predsjedanja Europskim vijećem 2019. i 2020. godine."

Ministar Krstičević pozvao je ministra Mihai-Viorel Fifora u službeni posjet Hrvatskoj, koji je planiran u prvom kvartalu slijedeće, 2018. godine.

Novoizabrani ministar obrane Rumunjske izrazio je zadovoljstvo sastankom s ministrom Krstičevićem i potvrdio nastavak uspješne bilateralne suradnje i prijateljskih odnosa dviju zemalja i dvaju ministarstava.

    Ministar Krstičević s novozabranim ministrom obrane Rumunjske

    Foto: MORH

  • https://www.morh.hr/wp-content/gallery/ministar-krsticevic-s-novozabranim-ministrom-obrane-rumunjske/img-20170913-wa0004.jpg
  • https://www.morh.hr/wp-content/gallery/ministar-krsticevic-s-novozabranim-ministrom-obrane-rumunjske/img_1576.jpg
  • https://www.morh.hr/wp-content/gallery/ministar-krsticevic-s-novozabranim-ministrom-obrane-rumunjske/img_1599.jpg


Priopćenja