Ministar Krstičević čestitao obljetnicu Zapovjedništva za potporu

Slika https://www.morh.hr/wp-content/uploads/2020/05/oznaka-zzp-1024x683.jpg

Ministar obrane Damir Krstičević svim pripadnicama i pripadnicima Zapovjedništva za potporu čestitao je 18. obljetnicu ZzP-a

Povodom obilježavanja 18. obljetnice Zapovjedništva za potporu, potpredsjednik Vlade i ministar obrane Damira Krstičevića pripadnicima Zapovjedništva za potporu uputio je čestiku:

“Poštovani pripadnici Zapovjedništva za potporu,

čestitam vam 18. obljetnicu i zahvaljujem vam na predanom radu na ponos cijele Hrvatske vojske. Ponosan sam na sve vas i vaše rezultate koje ste pokazali u Domovinskom ratu i nastavljate danas u mirnodopskom razdoblju.

Vaša spremnost, predanost, organiziranost i efikasnost posebno je prepoznata u ovim izazovnim vremenima epidemije COVID-19 kada ste u manje od 72 sata izgradili ekspedicijski kamp i šatorsku bolnicu kod Kliničkog bolničkog centra Dubrava. Pokazali ste solidarnost i stavili na raspolaganje svoje sposobnosti zdravstvenom sustavu kada je najteže.

Primjer ste izvrsno organizirane postrojbe i svakodnevno pružate kvalitetnu logističku i zdravstvenu potporu postrojbama Hrvatske vojske.

Hvala vam za zalaganje i predano služenje Domovini!”

Objava Ministar Krstičević čestitao obljetnicu Zapovjedništva za potporu pojavila se prvi puta na MORH.



Priopćenja