Ministar Kotromanović čestitao Luciji Zaninović na olimpijskoj bronci

Slika https://www.morh.hr/wp-content/uploads/2017/10/lucija_zaninovic_07082012_v.jpg

Ministar obrane Ante Kotromanović uputio je danas, u četvrtak 9. kolovoza 2012. čestitku pripadnici Oružanih snaga RH - tekvandoistici Luciji Zaninović na sinoć osvojenoj brončanoj medalji na Olimpijskim igrama koje se od 27. srpnja do 12. kolovoza 2012. održavaju u Londonu.


"Poštovana Lucija, u ime svih djelatnika Ministarstva obrane, pripadnika Oružanih snaga, i svoje osobno, čestitam ti na velikom rezultatu - osvojenoj brončanoj medalji na Olimpijskim igrama. Olimpijska medalja kruna je uspjeha svake sportašice i sportaša, za nju je potreban dugotrajan i mukotrpan rad i odricanje, a ti si nam svojim primjerom najbolje pokazala s koliko se srca i žara brane nacionalne boje. Ponosni smo da je pripadnica velike obitelji Oružanih snaga RH  postigla ovaj sjajan uspjeh te na veličanstven način prezentirala Hrvatsku i hrvatski sport.", stoji u čestitci ministra obrane Kotromanovića.    

Lucija Zaninović pripadnica je Oružanih snaga RH od ožujka 2011. kada je, temeljem Sporazuma između Ministarstva obrane i Hrvatskog olimpijskog odbora o suradnji, unaprjeđenju i razvoju športa u Republici Hrvatskoj, postala djelatna vojna osoba.



Priopćenja