Krstičević u Operativnom vatrogasnom zapovjedništvu Divulje

Slika https://www.morh.hr/wp-content/uploads/2019/07/morh-1024x607.jpg

Potpredsjednik Vlade i ministar obrane Damir Krstićević obići će Operativno vatrogasno zapovjedništvo u Divuljama

Potpredsjednik Vlade i ministar obrane Damir Krstićević obići će u petak, 19. srpnja 2019. u 15.30 sati Operativno vatrogasno zapovjedništvo u Divuljama, gdje će ga zapovjednik vojnih snaga Protupožarnih namjenski organiziranih snaga OS RH i zapovjednik Zapovjednog operativnog središta Glavnog stožera OS RH brigadni general Krešo Tuškan i glavni vatrogasni zapovjednik Slavko Tucaković upoznati s presjekom Protupožarne sezone 2019.

Nakon prezentacije o Protupožarnoj sezoni 2019., predviđene su izjave za medije.

Pozivamo predstavnike medija zainteresirane za navedeni događaj da dođu u petak, 19. srpnja 2019. u prostorije Državne vatrogasne intervencijske postrojbe – sjedište Divulje, Put vojarne Divulje 18, Kaštel Štafilić, najkasnije do 15.15 sati te da svoj dolazak prijave na email: infor@morh.hr do četvrtka, 18. srpnja do 20.00 sati.

Prijava treba sadržavati ime i prezime, naziv medija, status (novinar, snimatelj, fotograf), broj osobne ili novinarske iskaznice te broj mobitela.

Napomena:

Obavještavamo predstavnike medija o promjeni termina prezentacije generala Tuškana koja će se u petak, 19. srpnja 2019. umjesto u 10.00 sati održati u 15.30 sati u Operativnom vatrogasnom zapovjedništvu u Divuljama.

Također, obavještavamo predstavnike medija i o promjenama medijskog praćenja prikaza polijetanja i slijetanja bespilotne letjelice. Zainteresirani predstavnici medija trebaju doći u 10.00 sati na parkiralište ispred Osnovne škole u Dubravi kod Šibenika u Šibensko-kninskoj županiji odakle je predviđen odlazak organiziranim prijevozom do lokacije gdje će se održati prikaz polijetanja i slijetanja bespilotne letjelice.

Objava Krstičević u Operativnom vatrogasnom zapovjedništvu Divulje pojavila se prvi puta na MORH.



Najave