Ministar Banožić na obilježavanju pogibije dvanaest redarstvenika u Borovu i Vinkovcima

Slika https://www.morh.hr/wp-content/uploads/2020/05/morh-1024x607.jpg

Uz ministra Banožića na obilježavanju će sudjelovati i potpredsjednici Vlade i ministri hrvatskih branitelja i unutarnjih poslova, Tomo Medved i Davor Božinović

Ministar obrane Mario Banožić sudjelovat će u nedjelju, 2. svibnja 2021. godine u Borovu i Vinkovcima na obilježavanju 30. obljetnice Memorijala dvanaest hrvatskih redarstvenika u Borovu Selu.

Uz ministra Banožića, na obilježavanju će sudjelovati i izaslanik predsjednika Vlade RH i potpredsjednik Vlade i ministar hrvatskih branitelja Tomo Medved i potpredsjednik Vlade i ministar unutarnjih poslova Davor Božinović.

Obilježavanje će započeti sukcesivnim polaganjem vijenaca i paljenjem svijeća izaslanstava kod Spomen-obilježja poginulim hrvatskim redarstvenicima u Borovu, s početkom u 9.30 sati.

Program će se nastaviti u Vinkovcima misnim slavljem u crkvi sv. Euzebija i Polijona u 12.00 sati koju će predvoditi policijski kapelan PU Vukovarsko-srijemske fra Ivan Begović, nakon čega će uslijediti polaganje vijenaca i paljenje svijeća kod križa na Gradskom groblju Vinkovci, s početkom u 13.00 sati.

U sklopu programa, predviđen je i komemorativni skup koji će se održati hotelu Vila Lenije u Vinkovcima, s početkom u 13.45 sati.

Program obilježavanja:

9.30 – Polaganje vijenaca i paljenje svijeća podno Spomen obilježja poginulim hrvatskim redarstvenicima u Borovu

* sukcesivni dolazak izaslanstava kod Spomen obilježja

12.00 sati – sveta misa u crkvi sv. Euzebija i Poliona u Vinkovcima

13.00 sati – polaganje vijenaca i paljenje svijeća kod križa na Gradskom groblje Vinkovci

13.45 sati – komemorativni skup u hotelu Vila Lenije u Vinkovcima

Objava Ministar Banožić na obilježavanju pogibije dvanaest redarstvenika u Borovu i Vinkovcima pojavila se prvi puta na MORH.



Najave