Ministar Banožić na obilježavanju Dana hrvatskih branitelja Vukovara

Slika https://www.morh.hr/wp-content/uploads/2020/05/morh-1024x607.jpg

Ministar Banožić sudjelovat će na obilježavanju Dana hrvatskih branitelja Vukovara i 32. obljetnice postrojavanja nenaoružanih odreda u Bogdanovcima i Vukovaru

Ministar obrane Mario Banožić kao izaslanik predsjednika Vlade Repubike Hrvatske sa suradnicima sudjelovat će u petak 10. ožujka 2023. godine na obilježavanju Dana hrvatskih branitelja Vukovara i 32. obljetnice postrojavanja nenaoružanih odreda u Bogdanovcima.

Svečanost obilježavanja 32. obljetnice postrojavanja nenaoružanih odreda u Bogdanovcima započet će u 8.45 sati na Trgu dr. Franje Tuđmana, gdje je predviđeno polaganje vijenaca i paljenje svijeća na spomen obilježju poginulim, ubijenim i nestalim mještanima Bogdanovaca.

Obilježavanje Dana hrvatskih branitelja Vukovara započet će u 9.45 sati polaganjem vijenaca i paljenjem svijeća kod spomen obilježja na Memorijalnom groblju žrtava iz Domovinskog rata u Vukovaru, nakon čega će u 11 sati biti služena misa za sve poginule, ubijene i nestale branitelje Vukovara u crkvi Svetog Filipa i Jakova.

Objava Ministar Banožić na obilježavanju Dana hrvatskih branitelja Vukovara pojavila se prvi puta na MORH.



Najave