Ministar Banožić na 31. obljetnici pogibije 12 redarstvenika u Borovu Selu

Slika https://www.morh.hr/wp-content/uploads/2020/05/morh-1024x607.jpg

Ministar obrane Mario Banožić sudjelovat će u Borovu i Vinkovcima na obilježavanju 31. obljetnice Memorijala dvanaest hrvatskih redarstvenika

Ministar obrane Mario Banožić sudjelovat će u ponedjeljak, 2. svibnja 2022. godine u Borovu i Vinkovcima na obilježavanju 31. obljetnice Memorijala dvanaest hrvatskih redarstvenika.

Uz ministra Banožića, na obilježavanju će sudjelovati i izaslanik predsjednika Vlade Andreja Plenkovića, potpredsjednik Vlade i ministar unutarnjih poslova Davor Božinović.

Program obilježavanja će započeti u 9:00 sati na ulazu u Borovo kod dvanaest čempresa, odakle će, nakon čitanja imena poginulih redarstvenika, krenuti mimohod duž Ulice Dvanaest redarstvenika do Spomen-obilježja poginulim hrvatskim redarstvenicima u Borovu.

Kod Spomen-obilježja održat će se ceremonija polaganja vijenaca i paljenje svijeća s početkom u 10,00 sati te svečani program Komemoracije s početkom u 10:30 sati.

Misno slavlje u Vinkovcima u crkvi sv. Euzebija i Poliona u 12.00 sati predvodit će policijski kapelan PU Vukovarsko-srijemske fra Ivan Begović.

Objava Ministar Banožić na 31. obljetnici pogibije 12 redarstvenika u Borovu Selu pojavila se prvi puta na MORH.



Najave