Ministar Anušić u radnom posjetu vojarni 3. gbr “KUNE” u Đakovu

Slika https://www.morh.hr/wp-content/uploads/2020/05/morh-1024x607.jpg

Potpredsjednik Vlade RH i ministar obrane Ivan Anušić sastat će se s pripadnicima Tenkovske bojne "Kune" u vojarni 3. gardijske brigade "Kune" u Đakovu

Potpredsjednik Vlade Republike Hrvatske i ministar obrane Ivan Anušić posjetit će vojarnu 3. gardijske brigade “Kune” u Đakovu i sastati se s pripadnicima Tenkovske bojne “Kune” u utorak 4. lipnja 2024. godine s početkom u 9:00 sati.

Za predstavnike medija predviđeno je medijsko praćenje dolaska ministra Anušića u vojarnu, prijavak ministru koji će predati satnik Davor Topalović, zapovjednik 2. tenkovske satnije te prigodna izjava za medije nakon prijavka.

Po završetku posjeta o istom ćemo izvijestiti priopćenjem.

Pozivamo zainteresirane predstavnike da dođu u vojarnu 3. gardijske brigade “Kune” u Đakovu u utorak 4. lipnja najkasnije do 8:45 sati te da svoj dolazak najave na e-mail: press@morh.hr, do ponedjeljka 3. lipnja 2024. godine do 18:00 sati. Prijava treba sadržavati ime i prezime, naziv medija, status (novinar, fotograf ili snimatelj), broj osobne ili novinarske iskaznice te broj mobitela.

Objava Ministar Anušić u radnom posjetu vojarni 3. gbr “KUNE” u Đakovu pojavila se prvi puta na MORH.



Najave