Ministar Anušić s kosovskim ministrom obrane Ejupom Maqedoncijem

Slika https://www.morh.hr/wp-content/uploads/2020/05/morh-1024x607.jpg?width=750&height=500&mode=crop

Potpredsjednik Vlade RH i ministar obrane Ivan Anušić primit će u službeni posjet ministra obrane Republike Kosovo Ejupa Maqedoncija

Potpredsjednik Vlade RH i ministar obrane Ivan Anušić sastat će se u srijedu 26. lipnja 2024. godine u Ministarstvu obrane s ministrom obrane Republike Kosovo Ejupom Maqedoncijem.

Na sastanku će se razgovarati o bilateralnoj obrambenoj suradnji, sigurnosnoj situaciji na području jugoistočne Europe, kao i o globalnim sigurnosnim izazovima.

Svečani doček održat će se u Ministarstvu obrane RH u srijedu 26. lipnja 2024. godine s početkom u 10 sati.

Pozivamo fotografe i snimatelje koji žele fotografirati i snimiti svečani doček kosovskog ministra obrane Ejupa Maqedoncija da dođu na Trg kralja Petra Krešimira IV/1, najkasnije do 9:45 sati te da svoj dolazak najave na e-mail: press@morh.hr, do utorka 25. siječnja 2024. do 18 sati.

Izjave za medije predviđene su nakon sastanka.

Stoga pozivamo zainteresirane predstavnike medija koji žele popratiti izjave da dođu u Ministarstvo obrane, Trg kralja Petra Krešimira IV/1, najkasnije do 11 sati te da svoj dolazak najave na e-mail: press@morh.hr, do utorka 25. siječnja 2024. do 18 sati.

Prijave obavezno trebaju sadržavati ime i prezime, status (fotograf/snimatelj), naziv medija, broj osobne ili novinarske iskaznice te broj mobitela.

Objava Ministar Anušić s kosovskim ministrom obrane Ejupom Maqedoncijem pojavila se prvi puta na MORH.



Najave