Ministar Anušić s albanskim ministrom obrane Nikom Peleshijem

Slika https://www.morh.hr/wp-content/uploads/2020/05/morh-1024x607.jpg

Potpredsjednik Vlade RH i ministar obrane Ivan Anušić primit će u službeni posjet ministra obrane Republike Albanije Niku Peleshija

Potpredsjednik Vlade RH i ministar obrane Ivan Anušić sastat će se u četvrtak 25. siječnja 2024. godine u Ministarstvu obrane s ministrom obrane Republike Albanije Nikom Peleshijem.

Na sastanku će se razgovarati o bilateralnoj obrambenoj suradnji, o globalnoj sigurnosnoj situaciji te o sigurnosnoj situaciji na području jugoistočne Europe.

Svečani doček održat će se u Ministarstvu obrane RH u četvrtak 25. siječnja 2024. godine s početkom u 9:30 sati.

Pozivamo fotografe i snimatelje koji žele fotografirati i snimiti svečani doček albanskog ministra obrane Nike Peleshija da dođu na Trg kralja Petra Krešimira IV/1, najkasnije do 9:15 sati te da svoj dolazak najave na e-mail: press@morh.hr, do srijede 24. siječnja 2023. do 20 sati.

Izjave za medije predviđene su nakon sastanka.

Stoga pozivamo zainteresirane predstavnike medija koji žele popratiti izjave da dođu u Ministarstvo obrane, Trg kralja Petra Krešimira IV/1, najkasnije do 10:15 sati te da svoj dolazak najave na e-mail: press@morh.hr, do srijede 24. siječnja 2023. do 20 sati.

Prijave trebaju sadržavati ime i prezime, status (fotograf/snimatelj), naziv medija, broj osobne ili novinarske iskaznice te broj mobitela.

Objava Ministar Anušić s albanskim ministrom obrane Nikom Peleshijem pojavila se prvi puta na MORH.



Najave