Letački program na Jarunu povodom 26. obljetnice OS RH

Slika https://www.morh.hr/wp-content/uploads/2017/10/plakat_dan_osrh_2017_v-5.jpg

Povodom obilježavanja 26. obljetnice formiranja Oružanih snaga RH, Dana Oružanih snaga RH i Dana Hrvatske kopnene vojske, a u sklopu dvodnevnih aktivnosti koje se održavaju na ŠRC "Jarun", danas u nedjelju 28. svibnja 2017. održat će se letački program Hrvatskog ratnog zrakoplovstva i protuzračne obrane te pokazne vježbe Počasno zaštitne bojne i Zapovjedništva specijalnih snaga kojem će prisustvovati i predsjednica RH i vrhovna zapovjednica Oružanih snaga RH Kolinda Grabar-Kitarović, potpredsjednik Vlade RH i ministar obrane RH Damir Krstičević, načelnik Glavnog stožera OS RH general zbora Mirko Šundov i drugi visoki gosti.

Za predstavnike medija u nedjelju 28. svibnja bit će osiguran prostor za praćenje letačkog programa i pokaznih vježbi od 18 sati, pored prostora za visoke uzvanike, iz kojeg će se moći popratiti i prijavak Predsjednici RH i vrhovnoj zapovjednici OS RH Kolindi Grabar-Kitarović, koji je predviđen u 17,50 sati. Također, prije početka letačkog programa visoki uzvanici obići će štandove.

Pozivamo zainteresirane predstavnike medija da dođu na ŠRC Jarun najkasnije do 17,15 sati.

Više informacija o programu svečanog obilježavanja 26. obljetnice formiranja Oružanih snaga RH, Dana oružanih snaga RH i Dana Hrvatske kopnene vojske na službenoj stranici Ministarstva obrane RH, na poveznici.



Najave