Konferencija za medije povodom svečanog obilježavanja Dana pobjede i domovinske zahvalnosti i Dana hrvatskih branitelja te 16. obljetnice vojno-redarstvene operacije "Oluja"

Povodom svečanog obilježavanja Dana pobjede i domovinske zahvalnosti i Dana hrvatskih branitelja te 16. obljetnice vojno-redarstvene operacije „Oluja“, u zapovjedništvu GMTBR-a  u Kninu u press centru (sjeverna strana, bivša Mala Kavana) Krešimirova 17 u utorak, 02. kolovoza 2011., s početkom u 10 sati održat će se konferencija za medije.

O aktivnostima u sklopu svečanosti govorit će zamjenik načelnika GS OS za operacije i čelnik Provedbenog stožera kontraadmiral Zdenko Simičić, zapovjednik Gardijske motorizirane brigade HKoV-a, brigadni general Mladen Fuzul te gradonačelnica grada Knina, Josipa Rimac.

Molimo zainteresirane predstavnike medija da poprate konferenciju za medije i dođu u Knin, u press centar Doma OS, najkasnije do 09,45 sati.

Osobe za kontakt su: načelnica Odjela informiranja SOJI-a Emina Lišić, mob: 098/233 480 i  časnik za odnose s javnošću HKoV-a bojnik, Jadranko Jambrec, mob: 099/563-8796.



Najave