Konferencija za medije povodom održavanja izložbe ASDA 2023

Slika https://www.morh.hr/wp-content/uploads/2023/04/asda-2023-logo-c-1024x683.jpg
Akreditacije predstavnika medija za praćenje Jadranske vojne i zrakoplovne izložbe i konferencije - ASDA 2023 u Zadru

Konferencija za medije povodom održavanja Jadranske vojne i zrakoplovne izložbe i konferencije - ASDA, održat će se 21. travnja u sportskoj dvorani "Krešimir Ćosić" na Višnjiku u Zadru

Konferencija za medije povodom održavanja sedme po redu Jadranske vojne i zrakoplovne izložbe i konferencije (Adriatic Sea Defense & Aerospace Exhibition and Conference – ASDA), održat će se u petak, 21. travnja 2023. godine s početkom u 11,00 sati u Zadru, u press centru sportske dvorane “Krešimir Ćosić” na Višnjiku.

Konferenciji za medije nazočit će direktor tvrtke TNT Productions Justin Web, gradonačelnik grada Zadra Branko Dukić, predstavnici Ministarstva obrane i direktor športskog centra Višnjik Denis Karlović.Međunarodna izložba proizvođača naoružanja i vojne opreme Jadranska vojna i zrakoplovna izložba i konferencija (Adriatic Sea Defense & Aerospace Exhibition and Conference – ASDA) održava se sedmi put u Hrvatskoj i prvi put u Zadru, u sportskoj dvorani “Krešimir Ćosić” na Višnjiku od 3. do 5. svibnja 2023. godine. pod pokroviteljstvom Vlade RH i uz potporu Ministarstva obrane Republike Hrvatske. Organizator izložbe i ove godine je američka tvrtka TNT Production Inc., specijalizirana za organizaciju sajamskih priredbi takvog tipa.

Riječ je o najvećoj izložbi vojne opreme i naoružanja na ovim prostorima, koja je postala tradicionalna manifestacija i uvrstila se u kalendar međunarodnih vojnih izložbi u svijetu.
Pozivamo zainteresirane predstavnike medija da dođu u petak, 21. travnja 2023. u sportsku dvoranu “Krešimir Ćosić” na Višnjiku, najkasnije do 10:45 sati te da svoj dolazak najave na e-mail infor@morh.hr, najkasnije do petka, 21. travnja do 9:00 sati. Prijava treba sadržavati sadržavati ime i prezime, naziv medija, status (novinar, snimatelj, fotograf) i broj mobitela.

Objava Konferencija za medije povodom održavanja izložbe ASDA 2023 pojavila se prvi puta na MORH.



Najave