Konferencija za medije povodom održavanja izložbe "ASDA 2017"

Konferencija za medije povodom održavanja četvrte po redu "Jadranske vojne i zrakoplovne izložbe i konferencije – ASDA", održat će se u petak, 14. travnja 2017. godine s početkom u 10,00 sati u Kongresno-ugostiteljskom centru Poljud (Dom HV-a) u Splitu.

Konferenciji za medije nazočit će državni tajnik u Ministarstvu obrane Zdravko Jakop, pomoćnik ministra obrane za materijalne resurse ujedno i direktor Izložbe ASDA 2017 Roman Mikulić, zapovjednik Hrvatske ratne mornarice kontraadmiral Predrag Stipanović i Povjerenica Vlade Republike Hrvatske za Grad Split Branka Ramljak.

Jadranska vojna i zrakoplovna izložba i konferencija (ASDA - Adriatic Sea Defense & Aerospace Exhibition and Conference) međunarodna je izložba proizvođača naoružanja i vojne opreme koja će se po četvrti put održati u Splitu, u Spaladium areni od 26. do 28. travnja 2017. godine, pod pokroviteljstvom Vlade RH i uz potporu Ministarstva obrane Republike Hrvatske. Organizator izložbe je američka tvrtka TNT Production Inc., specijalizirana za organizaciju sajamskih priredbi takvog tipa. Na ovogodišnjoj izložbi očekuje se kao i prethodnih godina sudjelovanje više od 100 domaćih i inozemnih izlagača te dolazak velikog broja stranih delegacija, visokih dužnosnika zaduženih za obrambeni sektor ili opremanje vlastitih oružanih snaga i sl.


Pozivamo zainteresirane predstavnike medija da dođu u petak, 14. travnja 2017. u Dom HV-a u Splitu, ulica Poljudsko šetalište br. 1, najkasnije do 9,45 sati te da svoj dolazak najave na e-mail infor@morh.hr
Parking za predstavnike medija osiguran je ispred Doma HV-a u Split.



Najave