Konferencija za medije povodom održavanja izložbe "ASDA 2015"

Konferencija za medije, povodom održavanja treće po redu "Jadranske vojne i zrakoplovne izložbe i konferencije – ASDA", održat će se u petak, 10. travnja 2015. godine s početkom u 11,00 sati u Kongresno-ugostiteljskom centru Poljud (Dom HV-a) u Splitu.

Konferenciji za medije nazočit će pomoćnik ministra obrane za materijalne resurse Viktor Koprivnjak, zapovjednik Hrvatske ratne mornarice komodor Predrag Stipanović, direktorica Sektora za industriju HGK Tajana Kesić Šapić te zamjenik direktora Izložbe ASDA 2015 pukovnik Roman Mikulić.

Jadranska vojna i zrakoplovna izložba i konferencija (Adriatic Sea Defense & Aerospace Exhibition and Conference) međunarodna je izložba proizvođača naoružanja i vojne opreme koja će se po treći put održati u Splitu, u Spaladium areni od 22. do 24. travnja 2015. godine, pod pokroviteljstvom Vlade RH i u organizaciji tvrtke TNT Production Inc. iz SAD-a, specijaliziranoj za organizaciju sajamskih priredbi ovakvog tipa. Na ovogodišnjoj izložbi očekuje se, kao i prethodnih godina, sudjelovanje više od 100 domaćih i inozemnih izlagača te dolazak velikog broja stranih delegacija i visokih dužnosnika.

Pozivamo zainteresirane predstavnike medija da dođu u petak, 10. travnja 2015. u Dom HV-a u Splitu, ulica Poljudsko šetalište br. 1, najkasnije do 10,45 sati te da svoj dolazak najave na e-mail infor@morh.hr
Parking za predstavnike medija osiguran je ispred Doma HV-a u Splitu.



Najave