Konferencija za medije na Plesu povodom pada MiG-a

Slika https://www.morh.hr/wp-content/uploads/2020/05/morh-1024x607.jpg

U vojarni „pk Marko Živković“ na Plesu u 19,00 sati održat će se konferencija za medije povodom pada aviona HRZ-a MiG-21

Uslijed novonastalih okolnosti, odnosno pronalaska pilota HRZ-a te njihovog prijevoza u bolnicu u Zagreb, konferencija za medije povodom pada aviona HRZ-a MiG-21 održat će se u vojarni „pk Marko Živković“ na Plesu, u utorak 6. prosinca 2022. u 19,00 sati.

Konferenciji za medije nazočit će ministar obrane Mario Banožić, načelnik Glavnog stožera OSRH admiral Robert Hranj i zapovjednik Hrvatskog ratnog zrakoplovstva brigadni general Michael Križanec.

Podsjetimo, avion Hrvatskog ratnog zrakoplovstva MIG-21 dvosjed, srušio se danas tijekom planske obučne aktivnosti u Virovitičko-podravskoj županiji. Oba pilota su se uspješno katapultirala i prizemljila te su u stabilnom stanju. S mjesta nesreće prevezeni su u Zagreb gdje ih je dočekao ministar obrane Mario Banožić.

Pozivamo predstavnike medija da svoj dolazak najave na e-mail infor@morh.hr do 18 sati. Prijava treba sadržavati ime i prezime, naziv medija, broj novinarske iskaznice te broj mobitela.

Objava Konferencija za medije na Plesu povodom pada MiG-a pojavila se prvi puta na MORH.



Priopćenja