Konferencija regionalne obrambene suradnje DECI inicijative

Slika https://www.morh.hr/wp-content/uploads/2020/05/morh-1024x607.jpg

Konferencija na razini načelnika glavnih stožera provodi se jednom godišnje uz vojnu stručnu raspravu o evaluaciji dosadašnjih aktivnosti

Na Hrvatskom vojnom učilištu “Dr. Franjo Tuđman” u Zagrebu, u srijedu 4. listopada 2023. s početkom u 8.15 sati održat će se Konferencija regionalne obrambene suradnje DECI inicijative (Defence Cooperation Initiative).

Riječ je o Konferenciji na razini načelnika glavnih stožera koja se provodi jednom godišnje uz vojnu stručnu raspravu o evaluaciji dosadašnjih aktivnosti te usuglašavanje daljnjeg razvoja projekata i suradnje u sklopu ove obrambene inicijative.

Konferenciji će nazočiti ministar obrane Mario Banožić i načelnik Glavnog stožera Oružanih snaga RH admiral Robert Hranj, a predviđena su i prigodna obraćanja.

Pozivamo zainteresirane predstavnike medija za praćenje navedenog događaja da dođu u srijedu 4. listopada 2023. na Hrvatsko vojno učilište “Dr. Franjo Tuđman”, Črnomerec bb u Zagrebu, najkasnije do 7.45 sati, te da svoj dolazak prijave na e-mail: infor@morh.hr, najkasnije do utorka 3. listopada 2023. do 19 sati.

Prijava treba sadržavati ime i prezime, naziv medija, broj osobne ili novinarske iskaznice, status (novinar, snimatelj, fotograf) i broj mobitela.

Ulaz je iz ulice Črnomerec bb. Parking za novinare osiguran je u vojarni.

Objava Konferencija regionalne obrambene suradnje DECI inicijative pojavila se prvi puta na MORH.



Najave