Konferencija "Pet godina Hrvatske u NATO savezu"

Konferencija "Pet godina Hrvatske u Nato savezu", u organizaciji Ministarstva obrane RH i Atlantskog vijeća Hrvatske, održat će se na Hrvatskom vojnom učilištu u Zagrebu 1. i 2. travnja 2014. godine.

Na Konferenciji sudjeluju veleposlanik SAD-a u Hrvatskoj Kenneth Merten, načelnik Glavnog stožera Oružanih snaga RH general zbora Drago Lovrić, predsjednik Atlantskog vijeća Hrvatske prof.dr.sc. Radovan Vukadinović, savjetnik predsjednika RH za obranu Zlatko Gareljić, predstavnici Ministarstva vanjskih poslova RH i regije, te znanstvenici i gospodarstvenici.

Pozivamo zainteresirane predstavnike medija da poprate svečano otvorenje Konferencije te dođu u vojarnu "Petar Zrinski", Ilica 256b u Zagrebu, na HVU, u utorak, 1. travnja 2014., najkasnije do 8.30 sati. Ulaz za pješake je iz Ilice 256 b, a ulaz za vozila je ulice Črnomerec bb. Parking za novinare osiguran je u vojarni.

Također, molimo zainteresirane predstavnike medija da svoj dolazak najave Samostalnoj službi za odnose s javnošću i izdavaštvo MORH-a na e-mail: infor@morh.hr, najkasnije do ponedjeljka, 31. ožujka 2014. godine do 16.00 sati.

Prijava treba sadržavati ime i prezime, naziv medija, broj osobne iskaznice i broj mobitela.

Osobe za kontakt su časnik za odnose s javnošću Kabineta načelnika Glavnog stožera OS RH brigadir Anto Zelić, mob: 099/312-75-85 i časnik za odnose s javnošću HVU-a, brigadir Krešimir Trstenjak, mob. 099/70885-61.



Najave