Susret ministra Ante Kotromanovića sa čelnicima ustrojstvenih cijelina MORH-a i GS OS RH

Ministar obrane Ante Kotromanović održat će u utorak 3. siječnja 2012. godine s početkom u 10 sati na Hrvatskom vojnom učilištu 'Petar Zrinski'  u Zagrebu prvi širi kolegij sa čelnicima ustrojstvenih cjelina u Ministarstvu obrane i Glavnom stožeru OS RH, na kojem će govoriti o osnovnim planovima i prioritetima u radu Ministarstva obrane i Glavnog stožera OS RH u narednom razdoblju.


Po završetku navedenog sastanka ministar Kotromanović dat će izjavu za predstavnike medija. Predstavnici medija mogu snimiti i fotografirati početak sastanka u 10:00, dok se izjave očekuju po završetku sastanka oko 10:30.

Pozivamo zainteresirane predstavnike medija da poprate navedeni događaj i dođu na HVU 'Petar Zrinski' u utorak 3. siječnja 2012. najkasnije do 9:45 za snimanje i fotografiranje početka sastanka, odnosno najkasnije do 10:15 ukoliko žele nazočiti izjavama za medije.

Ulaz za pješake je iz Ilice 256b, a ulaz za vozila je iz ulice Črnomerec bb. Parking za predstavnike medija je osiguran u sklopu HVU-a.

Osoba za kontakt je načelnik Službe za odnose s javnošću i informiranje Goran Grošinić, mob: 098/312-839



Najave