Izložba "Peru" u galeriji MORH-a

Slika https://www.morh.hr/wp-content/uploads/2017/10/peru_14022013_v.jpg

U galeriji MORH-a "Zvonimir" u Zagrebu, Bauerova 33, u petak, 15. veljače 2013. godine s početkom u 19 sati biti će otvorena izložba akademske slikarice Karine Sladović.

Na ovoj izložbi biti će izložena ulja i keramika kojima slikarica izražava svoje oduševljenje povijesnom baštinom, etnografskim blagom i atraktivnim krajolicima Perua.

Karina Sladović bavi se slikarstvom, grafikom, izradom male keramike, performansom te ilustriranjem knjiga i novina. Rođena je 1965. godine u Zagrebu. Diplomirala je 1989. godine na interfakultetskom studiju Akademije likovnih umjetnosti i povijesti umjetnosti u klasi grafika Dubravke Babić.

Izlagala je na dvjesto samostalnih izložbi u Hrvatskoj i Europi, te na tristotinjak skupnih izložbi diljem svijeta gdje je bila i predstavnik hrvatske grafike na prestižnim natjecanjima. Primila je mnogobrojna međunarodna priznanja. Članica je Hrvatska zajednice samostalnih umjetnika, Hrvatskog društva likovnih umjetnika i Zadruge likovnih umjetnika Hrvatske.

Izložba je otvorena za posjetitelje od 15. veljače do 7. ožujka 2013. godine a može se razgledati radnim danom, u radno vrijeme galerije "Zvonimir" od 10 do 18 sati. Ulaz je slobodan.



Najave